Sluchátka

Prohlédnuté produkty

Informácie

Výrobci

Sony WH-1000XM5

Nový produkt

Meranie tepu: Nie
Detské slúchadlá: Nie
Ďalšie vlastnosti: Hi-Res
Kmitočtový rozsah do: 40000 Hz
Kmitočtový rozsah od: 4 Hz
Dĺžka prívodného kábla: 1.2 m
Výdrž slúchadiel: 38 hod.

Více informací

1 Položka

Skladom

Upozornění: poslední kus skladem!

Cash On Delivery Available

399,00 € s DPH


Přidat na seznam přání

Slúchadlá Sony WH-1000XM5

WH-1000XM5 sú bezdrôtové slúchadlá cez hlavu s najlepším aktívnym potlačením hluku na trhu. Slúchadlá sa pripájajú cez Bluetooth 5.2 a sú tiež vybavené NFC pre rýchlejšie spárovanie. Sony WH-1000XM5 majú 30 mm vnútorný reproduktor s karbónovou membránou a frekvenčnou odozvou 4 – 40 000 Hz. Slúchadlá podporujú zvuk vo vysokom rozlíšení Hi-Res Audio, priestorový zvuk 360 Reality Audio a taktiež umožňujú prenos dát vo formáte LDAC, AAC a SBC. Okrem toho sú vybavené technológiou DSEE Extreme, ktorá „dopočítava” komprimovanú hudbu z akéhokoľvek zdroja na kvalitu zvuku blízku vysokému rozlíšeniu, a to aj bezdrôtovo. V aplikácii Sony Headphones Connect klasicky nájdete široké možnosti nastavenia jednotlivých funkcií a ekvalizéra.

Srdcom WH-1000XM5 je inovovaný čip QN1 a nový čip Bluetooth. Slúchadlá je možné vďaka viacbodovému pripojeniu pripojiť k dvom Bluetooth zariadeniam súčasne. Nové slúchadlá Sony sú okrem toho vybavené 4 senzormi a novovyvinutým algoritmom pre ešte výkonnejšie ANC.

Aktívne potlačenie hluku je možné ďalej prispôsobiť v aplikácii Sony Headphones Connect. Okrem Adaptive Sound Control tu napríklad môžete zapnúť Personal NC Optimizer, pomocou ktorého prispôsobíte potlačovanie okolitého ruchu vašim ušiam. To oceníte, pokiaľ napríklad pravidelne nosíte okuliare. V momente, keď navyše pripojíte slúchadlá k telefónu, môžete aktivovať funkciu rozpoznania aktuálneho pohybu alebo lokácie a prepnúť predvolenú intenzitu ANC.

Až budete potrebovať byť opäť v spojení s okolitým svetom, môžete ANC jednoducho vypnúť a prípadne zapnúť Ambientný režim na lepšie zvýraznenie okolitých zvukov. Slúchadlá ponúkajú aj novoskonštruovanú redukciu hluku vetra a optimalizáciu voči okolitému tlaku vzduchu, ktorá vám zaistí komfortnejšie počúvanie napr. v lietadle.


 product_5046008.jpg

 Kľúčové vlastnosti

  • úplne nová odľahčená konštrukcia
  • väčšie a mäkšie náušníky pre zvýšené pohodlie pri nosení
  • najlepšie aktívne potlačenie hluku na trhu
  • 8 mikrofónov pre ešte lepší ANC
  • novoskonštruovaná redukcia vetra

 

 

Ocenenia

product_5156200.jpg


 

Najlepšie potlačenie okolitého hluku

Tieto slúchadlá sa môžu pochváliť tým momentálne najlepším potlačením okolitého hluku na trhu. Slúchadlá sú dohromady vybavené 8 mikrofónmi, vďaka čomu je okolitý zvuk zachytený ešte presnejšie. ANC oceníte v nespočetných situáciách, od pravidelného cestovania verejnou dopravou, ak sa potrebujete sústrediť napríklad pri práci v obľúbenej kaviarni alebo v prípade, že máte hlučných spolubývajúcich či susedov.

product_5206606.jpg 


 

Prvotriedny zvuk bez drôtov

Zásluhou technológie LDAC dokážu slúchadlá prenášať až trikrát viac dát (maximálna prenosová rýchlosť 990 kb/s) oproti bežnému Bluetooth. To znamená, že kvalita bezdrôtového zvuku je blízka kvalite zvuku pomocou káblového pripojenia.

product_5206607.jpg


 

Najlepšia kvalita hovorov v histórii radu 1000X

Technológia Precise Voice Pickup využíva štyri mikrofóny a algoritmus redukcie šumu založený na umelej inteligencii, ktorý presne oddeľuje váš hlas. Novovyvinutá štruktúra na redukciu šumu vetra minimalizuje počas hovorov šum spôsobený vetrom. Vždy zreteľne budete počuť druhú stranu a druhá strana zreteľne počuje vás, nech už sa budete nachádzať kdekoľvek.

Špičková kvalita hovorů


 

Viacbodové pripojenie

Slúchadlá je možné vďaka viacbodovému pripojeniu pripojiť k dvom Bluetooth zariadeniam súčasne.

Vícebodové připojení


 

Bezproblémové konverzácie s nasadenými slúchadlami vďaka funkcii Speak-to-Chat

WF-1000XM5 sú vybavené funkciou Speak-to-Chat, ktorá aicky pozastaví hudbu, akonáhle s niekým prehovoríte. Pokiaľ slúchadlá nezaznamenajú váš hlas po dobu 15 sekúnd, budú predpokladať, že konverzácia skončila a hudba sa začne opäť prehrávať. Slúchadlá majú navyše aj dva snímače zrýchlenia, ktoré poznajú, či ich máte nasadené/nenasadené a podľa toho zastavia/spustia hudbu.

Speak-to-Chat


 

Skvelá výdrž batérie a neuveriteľne rýchle nabíjanie

Nové Sony slúchadlá WH-1000XM5 ponúkajú 30 hodín s podporou ANC a 38 hodín bez ANC. Slúchadlá sa nabíja štandardne cez USB-C kábel, pričom maximálna doba nabíjania je 3 hodiny. Pokiaľ sa vám potom uprostred dňa stane, že sa slúchadlá predsa len vybijú, funkcia Quick charge zaistí 3 hodiny počúvania po 3 minútach nabíjania na USB PD nabíjačke a 5 hodín počúvania po 10 minútach na klasickej nabíjačke.

Sony sluchátka WH-1000XM5


 

Taká pohlcujúca. Taká skutočná.

Nechajte sa pohltiť zvukom, ktorý je okolo vás a je taký skutočný, ako keby ste boli na koncerte alebo v štúdiu. Vďaka technológii 360 Reality Audio nebola hudba nikdy taká skutočná. Tieto slúchadlá vám umožnia užiť si technológiu 360 Reality Audio.

 


 

Adaptive Sound Control

Slúchadlá sa postupom času naučia, kde ste doma, kde ste vonku a v závislosti od toho sa naučia aicky zapínať potlačenie okolitého hluku podľa potreby. Vo verejnej doprave tak budete mať pokoj, zatiaľ čo keď vystúpite na rušnej križovatke, budete mať dokonalý prehľad o vašom okolí.

Adaptive Sound Control


 

Ovládanie

Ovládajte slúchadlá na bočných dotykových plochách náušníkov.


 

Rýchla pozornosť

Režim Quick Attention vám umožní jednoduchým umiestnením dlane na vonkajšiu stranu slúchadla s niekým konverzovať bez toho, aby ste museli slúchadlá dávať dole.


 

Mimoriadne komfortné

 Môžete sa tešiť nielen na skvelý zvuk, dokonalé odhlučnenie alebo štýlový vzhľad, ale aj na pohodlie. Slúchadlá majú krásne mäkké náušníky z penového uretánu, ktoré zmierňujú tlak pre stabilné a pritom maximálne komfortné nasadenie. Nízka hmotnosť navyše znamená, že o slúchadlách budete sotva vedieť.

Bezdrátová sluchátka přes hlavu WH-1000XM5  


 

Pokročilé možnosti ovládania v aplikácii Sony Headphones Connect 

Stiahnite si aplikáciu Sony Headphones Connect a získajte z vašich slúchadiel maximum. Prostredníctvom aplikácie môžete upravovať možnosti prehrávania, zapnúť Adaptive Sound Control alebo Personal NC Optimizer, pomocou ktorého prispôsobíte potlačovanie okolitého ruchu vašim ušiam. Samozrejmosťou je nastavenie ovládania a prispôsobenie zvuku pomocou ekvalizéra.


  

Rýchly prístup k obľúbenej hudbe

Funkcia rýchleho prístupu umožňuje tieto slúchadlá nakonfigurovať tak, aby ste prehrávanie hudby zo služby Spotify obnovili dvoma alebo tromi kliknutiami, takže nebude nutné dotýkať sa smartfónu.

product_5046021.jpg


 

Podpora Siri, Google Asistenta i Amazon Alexy

Bez toho, aby ste sa dotkli telefónu, môžete byť v kontakte s priateľmi, dozvedieť sa dôležité informácie aj si vypočuť oznámenia, nastaviť upomienky atď. Slúchadlá podporujú aj hlasových asistentov Siri, Google Asistenta a Amazon Alexy.

 Podpora Siri, Google Asistenta i Amazon Alexy


 

Fast Pair

Slúchadlá WH-1000XM5 podporujú funkciu Fast Pair od Google. Umožní vám zistiť, kde ste svoje slúchadlá WH-1000XM5 nechali tak, že prehrá tón alebo v aplikácii Find My Device vo vašom smartfóne zistí ich poslednú známu polohu.

Fast Pair


 

Jednoduché spárovanie s počítačom

Funkcia rýchleho párovania umožňuje rýchlo a ľahko spárovať slúchadlá s notebookom, stolným počítačom alebo tabletom používajúcim systém Windows 11 alebo Windows 10. Po výbere režimu párovania sa na okolitých zariadeniach so systémom Windows 11 alebo Windows 10 zobrazí prekryvné okno s pokynmi na spárovanie.


 

Prenosné puzdro s káblom

Dodávané prenosné puzdro je odolné a obsahuje kábel, ktorý je možné pri počúvaní pripojiť.

 Přenosné pouzdro s kabelem


  

product_5046026.jpg

Obsah balenia

  • slúchadlá
  • kábel na nabíjanie
  • audio kábel
  • sploštiteľné puzdro

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Sony WH-1000XM5

Sony WH-1000XM5

Meranie tepu: Nie
Detské slúchadlá: Nie
Ďalšie vlastnosti: Hi-Res
Kmitočtový rozsah do: 40000 Hz
Kmitočtový rozsah od: 4 Hz
Dĺžka prívodného kábla: 1.2 m
Výdrž slúchadiel: 38 hod.

Záruka 24 mesiacov
Partnumber WH1000XM5B.CE7
Ďalšie parametre
Typ slúchadiel s obručou cez hlavu
Typ slúchadiel okolo ucha (circumaural)
Typ prenosu bezdrôtový (Bluetooth), káblový
Typ pripojenia 3,5 mm jack , Bluetooth
Typ nabíjania USB-C
Ovládanie hlasitosti na slúchadlách
Mikrofón Áno
Prijatie hovoru Áno
Dĺžka prívodného kábla 1.2 m
Vhodné pre šport Nie
ANC (Potlačenie okolitého ruchu) Áno
Kmitočtový rozsah od 4 Hz
Kmitočtový rozsah do 40000 Hz
Citlivosť 102 dB
Impedancia 16 ohm
True Wireless Nie
Výdrž slúchadiel 38 hod.
Odnímateľný kábel Áno
Detské slúchadlá Nie
Akustický systém uzavretý
Ďalšie vlastnosti Hi-Res
Meranie tepu Nie
Farba čierna
Rozmery výrobku
Hmotnosť výrobku 0.2 kg
Rozmery balenia
Šírka balenia 26.8 cm
Výška balenia 7.5 cm
Hĺbka balenia 21.8 cm
Váha balenia 0.8 kg