Samsung

Slevy

Prohlédnuté produkty

Informácie

Výrobci

Tactical Glass pro Samsung Galaxy A21 A21s Zobrazit větší

Tactical Glass pro Samsung Galaxy A21 A21s

8596311111259S

Nový produkt

4 ks

Skladom

Cash On Delivery Available

8,99 € s DPH


Přidat na seznam přání

Temperované 5D sklo Tactical pre telefón Samsung Galaxy A21 / A21s je tou najlepšou ochranou displeja, navrhnuté pre maximálnu pevnosť a jasné farby. Udržuje Vašu obrazovku v bezpečí pred poškodením a zároveň jej dodáva ďalší rozmer.

Temperované sklo Tactical Glass 5D je vyrobené pre najlepšiu ochranu celej plochy displeja vrátane zaoblených okrajov a zároveň dokonalý pocit pri ovládaní dotykového displeja mobilného telefónu. Sklo chráni celú časť displeja a lepí po celej svojej ploche. Vďaka tomu je priľnutie k displeji telefónu perfektný a bez bublín. Hrúbka skla je iba 0,33mm, na displeji je tak prakticky nerozoznateľné, ale dostatočne pevné, aby ochránilo displej telefónu pri nechtěnném páde. Sklo je navyše pokryté z výroby oleofóbny úpravou, ktorá zabraňuje zachytávaniu odtlačkov prstov, veľmi ľahko sa čistí a spoľahlivo odpudzuje vodu. Po inštalácii skla nedochádza k zhoršeniu dotykových vlastností displeja ani ku skresleniu farebného podania displeja. Súčasťou balenia je alkoholový obrúsok pre vyčistenie a odmastenie displeja, handrička z mikrovlákna pre perfektné vyleštenie pred inštaláciou a aj následne pri používaní telefónu s už nalepeným sklom.

Vlastnosti

  • hrúbka len 0,33mm
  • tvrdosť 9H (GorillaGlass má tvrdosť 3-4h)
  • 5D tvarované tak, aby pokrylo maximum plochy displeja
  • oleofóbny povrch, vďaka ktorému na skle neostávajú toľko odtlačky prstov
  • 2,5x hladší povrch než klasické ochrannej fólie
  • Upozornenie, 5D sklá kryjú kompletne celú prednú časť displeja vrátane zaoblených rohov a môže dôjsť k tomu, že telefón potom nebude stopercentne kompatibilné s niektorými typmi zadných krytov alebo puzdier
  • Neovplyvňuje cistlivost displeja na dotyk
  • všetko potrebné k inštalácii v balení

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Tactical Glass pro Samsung Galaxy A21 A21s

Tactical Glass pro Samsung Galaxy A21 A21s