Mobilné telefóny

Zobrazené produkty

Informácie

Výrobcovia

HTC U PLAY + OBAL alebo SKLO

Nový produkt

HTC U Play s 5,2" Full HD displejom je smartfón, ktorý perfektne padne do ruky. Vnútri nádherného dizajnu sa nachádza 8 jadrový procesor Helio P10, ktorému sekundujú 3 GB operačnej pamäte. Fotografie zhotovíte dvoma 16 Mpx fotoaparátmi (zadný, predný). V dennodennej rutine vám pomôže osobný asistent HTC Companion...

Stav:Nový

Verzia:Single sim (jedna sim)

Farba:Čierna,Modrá

Záruka:24 mesiacov

Viac detailov

1 Položka

Skladom

Pozor: Posledné kusy na sklade!

Platba pri prevzatí tovaru Available

218,90 € s DPH


Pridať do zoznamu želaní

HTC U PLAY

Všetko o produkte

smartfón s 5,2" Super LCD displejom • rozlíšenie 1080×1920 px • 8jadrový procesor • 3 GB RAM • interná pamäť 32 GB • podpora micro SD až do 2 TB • 16MPx zadný fotoaparát • 16MPx predný fotoaparát • A-GPS/GLONASS • Wi-Fi • NFC • umelá inteligencia • odomykanie pomocou odtlačku prsta • operačný systém Android

430403.jpgHTC U Play, modrá

Nový model Play z radu U od HTC sa stane vďaka svojim vlastnostiam a množstvu skvelých funkcií vaším najlepším spoločníkom, či už budete chcieť komunikovať s priateľmi, alebo zaplniť čas zábavou.

Telefónu dominuje 5,2palcový Super LCD displej s vysokým rozlíšením 1920×1080 pixelov, ktoré zaistia vykreslenie aj tých najjemnejších detailov, to oceníte napríklad pri sledovaní vašich obľúbených filmov, alebo seriálov.

Extrémne vysoký výkon a bohatá výbava

Výkon, ktorý zvládne čokoľvek, čo vás napadne, má na starosti najmä 8jadrový procesor. Plynulú prevádzku celého systému a pokročilý multi-tasking naopak zaistí solídnych 3 GB operačnej pamäte. Pri výpočte výbavy by sa nemalo zabudnúť na fotoaparáty, ktoré poslúžia na zvečnenie vašich dôležitých životných okamihov.

Pri väčšine mobilných telefónoch býva zvykom, že zadný fotoaparát disponuje väčším rozlíšením a jeho fotografie tak sú kvalitnejšie. HTC si je však veľmi dobre vedomý obľuby selfie snímok, a tak vám ponúka aj rovnako kvalitný predný fotoaparát. Oba disponujú rozlíšením 16 Mpx a s ich pomocou budete môcť robiť skvelé snímky aj v zle osvetlených miestach.

V tých najlepších modeloch na trhu je samozrejmosťou aj senzor odtlačkov prstov, ten zaistí vašu bezpečnosť alebo napríklad nová generácia konektivity USB-C.

Stanem sa vaším najlepším priateľom!

HTC U Play, čierna


Umelá inteligencia

Z vášho nového HTC U Play sa stane váš najlepší spoločník, ktorý vás bude dokonale poznať. Vďaka umelej inteligencii Sense Companion totiž pozorne zaznamenáva vašu aktivitu, a tak vám môže napríklad pripomenúť, nech si nastavíte budík, alebo vám odporučí dobrú reštauráciu v blízkosti.

HTC U Play, čierna

 

 

Unikátny zvuk

Každý človek má úplne unikátny tvar ucha, a tak je veľmi ťažké si pre mnoho ľudí vybrať správne slúchadlá pre počúvanie hudby, aby boli pohodlné. HTC USonic sa vám pomocou sonického impulzu dokonale prispôsobí a vy tak objavíte úplne novú úroveň počúvania hudby.
HTC U Play, čierna

 

 

Pre to najlepšie selfie

Zadný 16MPx fotoaparát sa môže pochváliť autofokusom a duálnym LED bleskom pre kvalitné fotografie aj v temných miestnostiach. Okrem neho je tu tiež 16MPx predný fotoaparát, vďaka nemu budete môcť zhotovovať skupinové selfie v profesionálnej kvalite. So špeciálnym režimom UltraPixel, ktorý je 4× citlivejší na svetlo, budú fotografie veľmi kvalitné aj z večera pri sviečkach.
HTC U Play, čierna

 

 

Vydarený dizajn

Už na prvý pohľad vás zaujme moderný dizajn tohto smartfónu. Vďaka zaoblenému sklu, tenkej hrúbke a kovovému telu bude na telefón radosť pozerať a okrem výkonného multimediálneho pomocníka sa tiež stane skvelým módnym doplnkom.

Žiadne zákaznícke recenzie v súčasnosti.

Napísať recenziu

HTC U PLAY  + OBAL alebo SKLO

HTC U PLAY + OBAL alebo SKLO

HTC U Play s 5,2" Full HD displejom je smartfón, ktorý perfektne padne do ruky. Vnútri nádherného dizajnu sa nachádza 8 jadrový procesor Helio P10, ktorému sekundujú 3 GB operačnej pamäte. Fotografie zhotovíte dvoma 16 Mpx fotoaparátmi (zadný, predný). V dennodennej rutine vám pomôže osobný asistent HTC Companion...

Stav:Nový

Verzia:Single sim (jedna sim)

Farba:Čierna,Modrá

Záruka:24 mesiacov

Kategória Smartfón
Konštrukcia
Konštrukcia Dotykové
Odolnosť Ne
Dotykové Áno
Procesor
Typ Procesor Helio P10
Počet jadier procesora 4-jádrový
Pamäť
Užívateľská pamäť 32 GB
Možnosť pamäťovej karty Áno
Operačná pamäť 3 GB
Operačný systém
Operačný systém Android
Displej
Veľkosť displeja 5,2 "
Rozlíšenie displeja 1920x1080 px
Typ displeja IPS
Dotykový displej Áno
Farby disp. vnút./von. 16 mil.
Fotoaparát
Fotoaparát Áno
Rozlíšenie fotoaparátu 16 Mpx
Predná kamera Áno
Vstavaný blesk Áno
Automatické ostrenie Áno
Konektivita
Bluetooth Áno
Slúchadlový výstup Áno
Dáta
GPS Áno
GSM pásma "850, 900, 1800, 1900 "
3G Áno
SIM
Typ SIM karty Nano SIM
Dual SIM Nie
Hybridný slot Ne
Batéria, výdrž
Kapacita batérie 2 500 mAh
Farba
Farba čierna
Rozmery, hmotnosť
Výška 14,59 cm
Šírka 7,29 cm
Hĺbka 0,8 cm
Hmotnost 145 g
Ostatné parametre
Java Áno
Hlasové vytáčanie Áno
Výrobca HTC
Kategória Mobilné telefóny HTC